Известие

Collapse
No announcement yet.

Понякога просто не издържам...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Понякога просто не издържам...

колеги,
    Винаги защитавам марката и споря до последно когато някой ми каже че Алфите много се трошели, но понякога си мисля че е точно така. обичам колата си. обожавам я. всеки можре да погледе в раздела с цените и ремонтите, че никога не съм се стискал за ремонти и съм плащал много за да получа най-доброто. и въпреки това тази кочина не спира да се троши. писна ми! след едно пътуване до слънчев бряг тази седмица, от колата почна да тече масло. яко. и от двигателя и от скоростната кутия. основен ремонт на скоростите правих преди около 4 месеца. всичко съм сменял по двигателя без сегменти, които ще сменям скоро. защо все на мен??!? имам чувството че колкото повече я правя толкова повече се троши!!! побеснявам!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Моето ( и не само ) мнение е че почнат ли един път ремонтите прогресията става геометрична - колкото и скъпи части да взимаш - пак не са като тези с които е произведена , а и нищо против майсторите ама определено има какво да учат хората . И най-вече - не е само при Алфа този проблем , продажба е решението

Comment

Както ми каза преди доста време Румен от клубния сервиз - по принцип точно тоя модел ( за мойта) са много здрави ама явно ти нямаш късмет. Продажбата наистина е възможност , но знаеш ли после на какво ще попаднеш.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Re: Понякога просто не издържам...

@bouncer - за коя от 2те говориш... с коя имаш повече проблеми?
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Re: Понякога просто не издържам...

Първоначално публикувано от pent
          @bouncer - за коя от 2те говориш... с коя имаш повече проблеми?
          Естествено с бензиновата...дизела е вечен
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

и двете са ми проблемни. ГТВ-то се троши. а 147-цата има сттранното свойство да се блъска в разни неща доста често. и ако за 147-цата си има разумно обяснение за ГТВ-то сум се видял в чудо!!! сега я вкарвам за основен и ако пак почне да се троши ще я засиля в някоя стена в комплект с мене и ще се свърши!

Comment

ЗКУ може да причини много злини на една кола ... После "майсторите" я довършват ...
              147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                а 147-цата има сттранното свойство да се блъска в разни неща доста често. и ако за 147-цата си има разумно обяснение
                Закарай я в АутоИталия, нали е гаранционнна....да ви направят една диагностика
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

ЗКУ??? Какво е това колега?

не на колата а на мене трябва да ми правят диагностика! колицата си е екстра! днес например майка ми не видяла един спрял бус и ....в него....резултат:
                  -калник и врата - все едно си ги рязал с флекс с над 3.8 промила алкохол в кръвта.
                  - странична колонка - поддала
                  и т.н.
                  Майчето не е виновно милата, щото утре става на 50 години и е адски отнесена тея дни ама все пак бус мамка му! паркиран! не се движи! ужассссс...........

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                    ЗКУ??? Какво е това колега?
                    Зад Кормилно Устройство
                    sigpic

Comment

леле колко съм тъп всъщност!!! мдааааааа....напълно съгласен!
                      последния път като видях предишния собственик тай гордо ми обясни как 2 години нещо тропало отзад, ама нямал пари и не я оправил. Това тропане беше разбит заден носач, който беше толкова заминал, че беше изял вътрешната страна на джантата. а той с 235 снимки вади....дебил! кога ли ще я оправя тази кола аз....

Comment

крайни чувства, но не си скъсвай нервичките
                        GTV-ЗКУ.... а и кво,като са добре - най-добрите коли, като се разболеят и.....е..му майката, е..му майката... в крайна сметка сме си с тях..........в здраве и болест.... споко.горе главата ще я оправиш, кво ти остава.
                        155 2.0 TS 8V
                        ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Не се притеснявай,вчера бях в TOYOTA Бургас да ми оправят климата и знаеш ли, беше пълно с нови коли за ремонт,РАВ4, АВЕНСИС,ЯРИС и др.
                          Всичко е късмет,да попаднеш на кола !
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                            Не се притеснявай,вчера бях в TOYOTA Бургас да ми оправят климата и знаеш ли, беше пълно с нови коли за ремонт,РАВ4, АВЕНСИС,ЯРИС и др.
                            Така е колега,но и Тойота не са вече това,с което са славеха преди!
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
                              Първоначално публикувано от vovata
                              Така е колега,но и Тойота не са вече това,с което са славеха преди!
                              тия работи "тая кола била мн по-здрава от оная" вече са ми омръзнали

всичко опира до това на колко подържана кола попаднеш и как ще се грижиш за нея

давам един кратък пример с "нечупливите" БМВ един познат си купи 5-ца 97' ако несе лъжа викам си браво браво изглежда запазена всичко и е като ново обаче мина 2хил. км. и общо взето до сега може и да е надхвърлил 10хил. лв. само по ремонти

тъиче колеги пазете си колите и оправяйте проблемите на време

ПС днес видях едно ГТВ и изтръпнах целия :P
                              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                              sigpic

Comment

Working...
                              X